Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energy Storage NL kijkt tevreden terug op Energy Storage Day 2016
(foto: Energy Storage NL)

Energy Storage NL kijkt tevreden terug op Energy Storage Day 2016

Energy Storage NL spreekt naar aanleiding van de Energy Storage Day die het tijdens de Vakbeurs Energie organiseerde van ‘een groot succes’. Op de dag kwamen ruim 250 bezoekers af.

De grote belangstelling onderstreept volgens Energy Storage NL het belang van energieopslag. De voorzitter van Energy Storage NL, Jillis Raadschelders, opende het evenement met een presentatie over Europese ontwikkelingen op het gebied van energieopslag. Hij concludeerde dat Nederland, op het gebied van energieopslag, nog een hele weg te gaan heeft maar dat energieopslag – zowel nationaal als internationaal – grote kansen biedt voor industrie, handel en consument.

6 leden van Energy Storage NL gaven korte pitches over de diverse opslagtechnologieën en -toepassingen. De bedrijven deelden hun ervaringen en lieten met voorbeelden zien hoe energieopslag kan bijdragen aan een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening. Naast de pitches introduceerde John Hodemaekers van Stedin het energieproject ‘Hoog Dalem’, een proeftuin voor energieopslag bij de consument.

De bezoekers aan de Energy Storage Day kregen ook een exclusieve sneak preview van het Nationaal Actieplan Energieopslag. Het actieplan is een initiatief van Energy Storage NL en geeft diepgaand inzicht in de rol van energieopslag, de marktpotentie en de belemmeringen in wet- en regelgeving die het gelijke speelveld voor energieopslag verstoren. Het actieplan zal op 24 oktober worden gepresenteerd in Nieuwspoort.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!