Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
EASE: ‘De nationale overheden moeten de weg wijzen bij de implementatie’
© SAFT

EASE: ‘De nationale overheden moeten de weg wijzen bij de implementatie’

‘Ons verhaal wordt meer en meer gehoord. Maar er is ook nog volop ruimte voor progressie in het beleid.’ Dit stelt secretaris-generaal Patrick Clerens van de European Association for Storage of Energy (EASE).

EASE werd opgericht in 2011, net toen energieopslag op de radar van de Europese beleidsmakers kwam. Inmiddels heeft de belangenorganisatie een flinke tractie gekregen in Brusselse lobby. Zo had het een forse hand in de nieuwe status die energieopslag heeft veroverd in het Europese Clean Energy Package van vorig jaar. Secretaris-generaal Patrick Clerens noemt dit een belangrijke stap voor de sector.

‘We hebben 45 leden uit de hele waardeketen; bedrijven, onderzoekscentra, associaties, noem maar op. Ze produceren en implementeren alle vernieuwende technologieën. Onze Nederlandse leden zoals DNV GL en TNO onderscheiden zich echter door hun focus op een systeembrede langetermijnbenadering in het aansturen van onderzoek en innovatie in energieopslag voor lange duur, bijvoorbeeld power-to-heat en power-to-gas.’

Lees hier het volledige artikel ‘De nationale overheden moeten de weg wijzen bij de implementatie’ in de december 2019-editie van Smart Storage Magazine.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!