Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Fluence en Statkraft lanceren eerste energieopslagproject Ierland
© Fluence

Fluence en Statkraft lanceren eerste energieopslagproject Ierland

Wanneer het eerste batterijopslagproject van Ierland binnenkort online gaat, vangt de 11-megawattinstallatie in graafschap Kerry elke fluctuatie in de stroomlevering van het elektriciteitsnet in 150 milliseconden op

De behoefte aan snelheid is van cruciaal belang voor de ambitieuze visie van Ierland voor het leveren van een veilig, duurzaam elektriciteitssysteem op basis waarvan 70 procent van de stroom van het land gepland is om tegen 2030 uit hernieuwbare bronnen te komen. Fluence, wereldwijde leverancier van technologie voor energieopslag en services, werkt samen met Statkraft Ierland aan het project, dat zich in Kilathmoy bevindt en goed is voor 23 megawatt windenergie.

Fluence's energieopslagtechnologie zorgt voor de gewenste flexibele capaciteit, reactief vermogen en, bij Kilathmoy, split-second systeemondersteuning voor het Ierse elektriciteitsnet, omdat het steeds meer intermitterende hernieuwbare energie integreert.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!