Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Kyocera en 24M lanceren eerste SemiSolid thuisbatterij
© Kyocera

Kyocera en 24M lanceren eerste SemiSolid thuisbatterij

Kyocera heeft samen met 24M een nieuw residentieel energieopslagsysteem gelanceerd: Enerezza. Het is 's werelds eerste systeem gebouwd met behulp van 24M's nieuwe SemiSolid elektrodeproductieproces.

Kyocera heeft plannen om via het productieplatform van 24M in het najaar van 2020 met grootschalige massaproductie te beginnen.

Pilotproductie
In juni 2019 begon Kyocera met de pilotproductie van 24M's semi-solide batterijtechnologie om het gebruik ervan in residentiële energieopslagsystemen op de Japanse markt te valideren. Gebaseerd op de succesvolle pilot, heeft Kyocera onlangs zijn volledige Enerezza-productlijn uitgerold; beschikbaar in capaciteiten van 5,0 kilowattuur, 10,0 kilowattuur en 15,0 kilowattuur.

Semi-solide elektroden gebruiken geen bindmiddel en mengen elektrolyt met actieve materialen om een ​​kleiachtige suspensie te vormen met unieke eigenschappen. Hierdoor elimineert het 24M-proces de behoefte aan een aanzienlijke hoeveelheid inactieve materialen en kapitaalintensieve processen zoals drogen en elektrolytvulling, waardoor de productiekosten worden verlaagd.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!