Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Fronius en BYD introduceren omvormer GEN24 Plus en BYD Battery-Box Premium
© Fronius

Fronius en BYD introduceren omvormer GEN24 Plus en BYD Battery-Box Premium

BYD en Fronius introduceren in de Benelux dit jaar de nieuwe combinatie van de BYD Battery-Box Premium en de GEN24 Plus-hybride omvormer van Fronius.

De GEN24 Plus hybride inverter vult het Fronius-assortiment aan met een alles-in-één-oplossing voor uitgebreide zelfvoorziening op basis van zonne-energie. De GEN24 Plus zal verkrijgbaar zijn in een 1-fase Primo- en een 3-fase Symo-variant. De omvormer kent diverse noodstroomopties en geïntegreerde open interfaces.

Op het gebied van stroomopslag werken Fronius en BYD nauw samen om efficiënte accu-oplossingen te ontwikkelen voor huishoudens en bedrijven. Alle GEN24 Plus hybride omvormers zijn standaard uitgerust met een batterijaansluiting, een energiebeheersysteem, monitoring en open interfaces voor warmwaterbereiding, domotica en autolaadstations (Wallbox).

Ze zullen medio 2020 verkrijgbaar zijn als 1-fase Primo GEN24 Plus voor de vermogenscategorieën 3 tot 6 kilowatt, en als 3-fase Symo GEN24 Plus voor 6 tot 10 kilowatt. De BYD Battery-Box Premium HV-opslagsystemen worden naar behoefte samengesteld uit individuele opslagmodules en kunnen worden gecombineerd met de GEN24 Plus2: de Battery-Box Premium HVS van 5,12 tot 10,24 kilowattuur en de Battery-Box Premium HVM van 11,04 tot 22,08 kilowattuur.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!