Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Louis Hiddes treedt toe tot raad van commissarissen Ecovat
© Ecovat

Louis Hiddes treedt toe tot raad van commissarissen Ecovat

Louis Hiddes, voorheen chief executive officer van warmtenetwerkbedrijf Mijnwater in Heerlen, versterkt vanaf 1 februari 2020 Ecovat als strategisch adviseur.

Hiddes beschikt over brede kennis, netwerk en ervaring op het gebied van de nieuwste, 5e generatie warmte/koude-netwerken. Vanuit zijn deskundigheid gaat Hiddes een bijdrage leveren aan de verdere realisatie van het Ecovat-systeem.

500 tot 3.000 woningen
De Veghelse onderneming Ecovat heeft een buffervat ontwikkeld waarmee 500 tot 3.000 woningen per vat kunnen worden voorzien van 100 procent duurzame warmte of koeling.

Hiddes: ‘Hiermee is het een duurzaam en aantrekkelijk concept op basis van de meest eenvoudige vorm van duurzame-energieopslag die er is. Energie uit zon en wind opslaan als warmte in een groot betonnen vat met schoon water. Ik kijk ernaar uit om dit met alle stakeholders die bij zo’n oplossing zijn betrokken, te verkennen en mogelijk te maken. Extra aandacht zal krijgen het benutten/terugwinnen van de aanwezige energiestromen in de gebouwde omgeving. Ik denk dat het delen van ervaringen hierin net zo belangrijk is als het uitleggen van de techniek.’

De afgelopen 20 jaren was Hiddes onder andere chief executive officer van Mijnwater, voorzitter van onder andere de Projectgroep Duurzame Energie P.W., Vereniging Esprithuis en penningmeester van de stichting Kwaliteitskeur Warmtepompen. Daarvoor werkte hij als directeur Panagro Vastgoedontwikkeling te Leidschendam en Tilburg en was hij directeur AM Energie.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!