Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge start met uitlevering 1-fase-omvormer met batterij

SolarEdge start met uitlevering 1-fase-omvormer met batterij

SolarEdge is in Nederland per direct gestart met het uitleveren van zijn 1-fase-oplossing StorEdge. Deze omvormer kan worden gekoppeld aan LG Chem RESU-batterijen.

Eerder dit jaar startte het bedrijf al met de uitlevering van de 3-fase-oplossing StorEdge

Net als de 3-fase-omvormer brengt de 1-fase-oplossing dc-gekoppelde opslag naar de woningmarkt en ondersteunt zo een toenemende mate van eigen verbruik van de opgewekte zonnestroom. De combinatie van alle functies in 1 omvormer vereenvoudigt de installatie en opslag, verbetert de return of investment van het zonnepanelensysteem. 

Doordat het nieuwe StorEdge aanbod compatibel is met LG Chem RESU-batterijen, kan het worden gekoppeld aan nieuwe pv-systemen, ac-gekoppeld aan bestaande pv-systemen van derden of achteraf worden aangepast aan een bestaand SolarEdge-systeem voorzien van een omvormer met HD-Wave-technologie. SolarEdge's monitoring platform biedt een volledig overzicht van de productie van de zonnepanelen, de status van de batterij en het eigen verbruik.
 

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!