Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Boudewijn Tans nieuwe chief financial officer Koolen Industries
© Koolen Industries

Boudewijn Tans nieuwe chief financial officer Koolen Industries

Koolen Industries heeft Boudewijn Tans aangesteld als chief financial officer. Hij zal per direct starten met zijn werkzaamheden bij Koolen Industries.

Hiervoor werkte Boudewijn bijna 10 jaar bij zakenbank Barclays. Hij is al 16 jaar werkzaam in de financiële wereld. Na het behalen van zijn mastertitel in Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft hij zich gespecialiseerd in fusies en overnames bij Lazard. Als gevolg van zijn indiensttreding bij Barclays, om de fusies en overnamewerkzaamheden te helpen uitbouwen, deed hij ook ervaring op in zakelijke financieringen, bijvoorbeeld in bankfinanciering, kapitaalmarkttransacties en beursgangen. Boudewijn is al enige tijd actief in de energie- en infrastructuursector en was daarbinnen verantwoordelijk voor een aantal van de meest opvallende recente transacties in Europa.

‘Ik ben zeer enthousiast over de ambities van Koolen Industries en erg onder de indruk van de exponentiële groei die dit bedrijf doorgemaakt heeft sinds zijn start. Ik kijk ernaar uit om mij bij Kees, en zijn geweldige team van experts uit de industrie, te voegen en de groei van dit bedrijf met mijn expertise van financiering en investeringen te ondersteunen, en om actief deel te nemen aan de decarbonisatie van de wereld’, aldus Boudewijn.

Koolen Industries heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in bedrijven die veelgevraagde mogelijkheden toevoegen aan de wereld die in de overgang is naar duurzame energie.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!