Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Europa's grootste vakbeurs voor energieopslag mogelijk geannuleerd vanwege coronavirus
© Solar Promotion GmbH

Europa's grootste vakbeurs voor energieopslag mogelijk geannuleerd vanwege coronavirus

De beursorganisatie van electrical energy storage Europe (ees Europe) neemt begin mei een beslissing of deze doorgaat. Europa's grootste vakbeurs voor energieopslag gaat mogelijk niet door vanwege het coronavirus.

De vakbeurs ees Europe staat gepland van 17 tot en met 19 juni 2020 en de bijbehorende conferentie vindt plaats op 16 en 17 juni 2020. 'We zijn van plan om uiterlijk op 8 mei 2020 een definitieve beslissing te nemen over de vraag of de tentoonstelling wordt uitgesteld of geannuleerd of dat deze zoals gepland in juni zal plaatsvinden', aldus Solar Promotion en Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe. 

Onderdeel van The smart E Europe
Deze 2 bedrijven zijn de organisatoren van The smarter E Europe waar ees Europe onderdeel van is. Ook Europa's grootste vakbeurs Intersolar Europe is onderdeel van The smarter E Europe.

De organisatoren stellen dat de gezondheid en het welzijn van de exposanten en bezoekers het meest belangrijk is en dat men de huidige situatie nauwgezet in de gaten houdt. Eventuele aanbevelingen en richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie WHO zullen direct worden opgevolgd.

Veel andere evenementen verplaatst
In de voorbije periode werden diverse grote vakevenementen afgelast en/of verplaatst, van Energy Storage Europe tot Solar Solutions International en Light + Building, door de uitbraak van het coronavirus.

Messe München, de locatie waar de vakbeurs The smarter E Europe – en dus ook Intersolar Europe – zal plaatsvinden, heeft uit voorzorg alle evenementen op zijn locatie in de maanden maart, april en mei geannuleerd. 

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!