Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs electrical energy storage Europe geannuleerd vanwege coronavirus
© Solar Promotion GmbH

Vakbeurs electrical energy storage Europe geannuleerd vanwege coronavirus

Europa’s grootste vakbeurs voor energieopslag, electrical energy storage Europe, is geannuleerd. De eerstvolgende editie vindt nu plaats in juni 2021.

electrical energy storage Europe is net als Intersolar Europe onderdeel van het event The smarter E Europe. Beursorganisatoren  Solar Promotion en Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe (FWTM) lieten eerder nog weten pas begin mei over het al dan niet doorgaan van het evenement te beslissen.

50.000 bezoekers uit 160 landen
De vervroegde beslissing is volgens de beursorganisatie genomen in nauwe samenwerking met de geregistreerde exposanten en de internationale brancheorganisaties. 'De gezondheid van exposanten, bezoekers en medewerkers en het grote publiek heeft bij ons de hoogste prioriteit. The smarter E Europe e is een groot internationaal evenement met ongeveer 1.400 exposanten uit 45 landen en 50.000 bezoekers uit meer dan 160 landen. Onder de heersende omstandigheden is het onmogelijk om zo'n internationale tentoonstelling te organiseren. Het was belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat deelnemers zo vroeg mogelijk op de hoogte werden gebracht, zodat ze dienovereenkomstig konden plannen', aldus Daniel Strowitzki, algemeen directeur van FWTM over de beslissing. 

De eerstvolgende editie van The smarter E Europe - waartoe ook Europa's grootste vakbeurs voor energieopslag, electrical energy storage Europe (ees Europe), behoort - vindt plaats van 8 tot en met 11 juni 2021. De vakbeurs duurt daarbij van 9 tot en met 11 juni 2021 en de bijbehorende conferentie vindt plaats op 8 en 9 juni 2021. De organisatoren willen de awards die jaarlijks uitgereikt worden, nu online aan de winnaars presenteren. 

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Centrica Business Solutions zoekt:

Channel Sales Manager EU/UK

Role Overview The primary role of the Channel Sales Manager is to identify, recruit and on-board new channel partners as well manage the ongoing relationship with existing channel partners within the territory to achieve sales and profit goals by...
Fulltime (40 uur) - Windsor
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!