Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Indutecc Renewable Solutions bouwt buurtbatterij voor KPN
© Indutecc Renewable Solutions

Indutecc Renewable Solutions bouwt buurtbatterij voor KPN

Indutecc Renewable Solutions heeft de eerste buurtbatterij voor KPN in bedrijf gesteld. In opdracht van Allinq heeft Indutecc Renewable Solutions voor KPN een energieopslagsysteem gebouwd van 230 kilowattuur.

Het is voorzien van 100 procent recyclebare batterijen van Nilar. Deze worden geladen en ontladen door een 240 kilowatt grote energyhub van Ferroamp.

De hub wordt aangestuurd door een energiemanagementsysteem van ICT Group. ENGIE Electroproject heeft de installatie in een 20-feet-container gebouwd en op locatie aangesloten. Met deze buurtbatterij gaat KPN duurzaam opgewekte energie opslaan als er overschot is en terugleveren als er behoefte is aan groene stroom.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!