Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
B2Bsure verzorgt verzekeringen voor GIGA Storage

B2Bsure verzorgt verzekeringen voor GIGA Storage

GIGA Storage & B2Bsure hebben een partnership aangekondigd. B2Bsure verzorgt per direct de verzekeringen voor GIGA Storage, waaronder die van het energieopslagsysteem Rhino.

B2Bsure heeft in korte tijd, samen met GIGA Storage, de risico’s van het bedrijf en het Rhino-project in kaart gebracht en de benodigde verzekeringen afgesloten. Onlangs is als laatste de Construction All Risk (CAR) afgesloten bij verzekeraars voor de bouw van GIGA Rhino.

Risicomitigatie
B2Bsure heeft zich sinds 2013 mede gespecialiseerd in clean technology en renewable energy. Hierin mag energieopslag als schakel in de energietransitie niet ontbreken. Deze samenwerking past hierin en B2Bsure kijkt uit naar een verdere strategische samenwerking met GIGA Storage.

Lars Rupert, chief financial and risk officer van GIGA Storage: ‘Wij zijn verheugd in B2Bsure een partner te hebben gevonden die ons snel en doeltreffend heeft geholpen om tot een gedegen risico-inventarisatie van het project Rhino en de organisatiestructuur van GIGA Storage te komen. Daarop hebben zij de juiste risicomitigatie in de vorm van de benodigde verzekeringen weten te implementeren.’

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!