Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Leverancier van energieopslagsystemen Alfen haalt 51 miljoen euro kapitaal op
© Alfen

Leverancier van energieopslagsystemen Alfen haalt 51 miljoen euro kapitaal op

Leverancier van energieoplagsystemen Alfen heeft met een aandeeluitgifte circa 51 miljoen euro kapitaal opgehaald. De uitgifte van 1,75 miljoen aandelen vertegenwoordigt 8,75 procent van alle uitstaande aandelen.

Het bedrijf dat naast energieopslagsystemen ook laadpalen en transformatoren levert, plaatste de aandelen tegen een prijs van 29 euro per nieuw Aandeel. De opbrengst zal worden gebruikt om de leidende positie van de Vennootschap als leverancier van energieoplossingen op het gebied van opladen van elektrische voertuigen, energieopslag en smart grid-oplossingen verder te versterken.

De extra fondsen stellen de onderneming in staat om investeringen en netto werkkapitaal te financieren in combinatie met de opbouw van haar capaciteit, een sterkere marktpenetratie in een toenemend aantal regio's en onderzoek en ontwikkeling voor verdere innovatie. De opbrengst zal Alfen ook voldoende financiële flexibiliteit bieden om potentiële investeringskansen te grijpen om haar groeistrategie verder te ondersteunen.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!