Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
JOLT Energy lanceert laadpaal voor elektrische auto met geïntegreerde batterij
© JOLT Energy

JOLT Energy lanceert laadpaal voor elektrische auto met geïntegreerde batterij

JOLT Energy heeft MerlinOne onthuld: een mobiele en flexibele laadpaal voor elektrische auto’s met geïntegreerd energieopslagsysteem. Deze laadt volgens het bedrijf auto’s 10 keer sneller dan standaard AC-laders.

Dankzij de geïntegreerde batterij is er de mogelijkheid om een ​​laadinfrastructuur met hoog vermogen op te zetten zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden.

500 laders in 50 steden
Samen met de productlancering kondigt de start-up in München ook een crowdfundingcampagne aan om binnen 500 dagen een vloot van 500 hoogvermogenladers te bouwen in 50 steden.

De flexibiliteit van MerlinOne vloeit voort uit de mogelijkheid om op 3 verschillende manieren op het elektriciteitsnet te worden aangesloten, rekening houdend met de lokale netomstandigheden. De eilandmodus is daarbij het meest flexibel, want voor het eerst kunnen laadpalen met hoog vermogen precies daar worden geplaatst waar ze nodig zijn. Een netaansluiting is niet nodig, want MerlinOne's geïntegreerde 200-kilowattuur-batterijopslag zorgt voor de stroom. Wanneer de accu bijna leeg is, wordt het complete MerlinOne-laadstation verruild voor een volledig opgeladen unit.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!