Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energy Storage Day 2020 online vanwege coronavirus
© Vakbeurs Energie

Energy Storage Day 2020 online vanwege coronavirus

Energy Storage NL en 54events – organisator van de Vakbeurs Energie – organiseren op 13 november de jaarlijkse Energy Storage Day. Ditmaal vindt het evenement niet fysiek maar online plaats vanwege het coronavirus.

Energy Storage NL en Vakbeurs Energie nemen de deelnemers mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energieopslag, waarbij inhoudelijke presentaties worden afgewisseld met technologie-pitches van de Energy Storage NL-deelnemers.

In teken van elektriciteitsnet
Een belangrijk onderwerp is daarbij dit jaar het elektriciteitsnet. Want het belang van energieopslag wordt steeds duidelijker doordat de elektriciteitsnetten op meer en meer plekken vol raken en de opkomst van elektrisch rijden en verwarmen leiden tot grotere pieken en dalen in de energievoorziening.

Het volledige programma van de Energy Storage Day wordt binnenkort bekendgemaakt. Aanmelden kan hier.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!