Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energy Storage NL stelt Daan Terpstra aan als bestuurslid
© Vattenfall

Energy Storage NL stelt Daan Terpstra aan als bestuurslid

Energy Storage NL heeft Daan Terpstra aangesteld als bestuurslid. Met de komst van Terpstra telt de brancheorganisatie voor de energieopslagsector nu 10 personen. Terpstra is werkzaam bij energiebedrijf Vattenfall.

Terpstra is bij Vattenfall verantwoordelijk voor het succes van Batterij Energie Opslag Projecten, van initieel idee tot en met eindoplevering.

Politicoloog
Binnen de kernlanden van Vattenfall, dat wil zeggen Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, werkt een team van projectmanagers aan Utility-scale stationaire batterijen, veelal geïntegreerd met productielocaties van zon- of windenergie.

Terpstra heeft een achtergrond in commercie, verandermanagement en internationaal projectmanagement. Als politicoloog wordt hij gegrepen door het snijvlak van economische rendabiliteit, maatschappelijke steun en innovatie.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!