Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Eaton start offensief om personeel te werven voor energietransitie
© Eaton

Eaton start offensief om personeel te werven voor energietransitie

Powermanagementbedrijf Eaton start een offensief om tot en met 2025 meer dan 300 nieuwe medewerkers aan te nemen. Op korte termijn gaat het om 50 openstaande vacatures in onder meer Nederland.

De recruitmentcampagne is gericht op landen in EMEA: Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Eaton zoekt kandidaten uit verschillende vakgebieden en heeft vacatures voor mensen met vaardigheden in techniek en vermogenselektronica, computerwetenschappen en software, economie, politieke wetenschappen, marketing, communicatie of journalistiek.

Energieknooppunten van morgen
Aangezien het aantal elektrische voertuigen stijgt en de kostprijs van duurzame opwekking en energieopslag daalt, wil Eaton een centrale rol spelen om de gebouwen van vandaag de energieknooppunten van morgen te laten worden.

Via systemen voor energiebeheer, laadtechnologie voor elektrische voertuigen en oplossingen voor energieopslag maakt Eaton het mogelijk dat eigenaars van gebouwen de elektrificatie gaan aanjagen. Dit stelt hen in staat om de belangrijkste uitdagingen, zoals energie-efficiëntie, capaciteitsplanning en de inherente variabiliteit van duurzame energie, aan te gaan. Uiteindelijk zullen de eigenaars lokaal meer duurzame energie kunnen opwekken en opslaan en intelligente, handige en goedkopere laadpunten voor elektrische voertuigen mogelijk maken. Bovendien kunnen ze energie terugverkopen aan het elektriciteitsnet.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!