Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
TNO organiseert webinar ‘De noodzaak van grootschalige energieopslag’
© Alfen

TNO organiseert webinar ‘De noodzaak van grootschalige energieopslag’

TNO organiseert op 11 november het webinar ‘De noodzaak van grootschalige energieopslag’ over de nieuwste conversie- en opslagtechnologieën om elektriciteit om te zetten in een andere vorm van energie.

Om de energietransitie te voltooien, moeten de overproductie van energie en tekorten met elkaar in balans gebracht worden. Nederland is volgens TNO uitstekend gepositioneerd om met grootschalige en innovatieve technologieën en infrastructuur energieopslag te realiseren.

Reflecteren
In dit webinar onder leiding van moderator René Peters beantwoorden TNO’ers Joris Koornneef, strategic consultant Geo Energy en Remco Groenenberg, senior scientist Geo Energy, vragen. Peter-John Stehouwer, technical manager van Energystock en Marcel van der Kar, commercieel directeur en directeur Nieuwe energie bij Vopak, reflecteren op de presentaties en praten mee via een livestreamverbinding.

Aanmelden voor deelname aan het webinar kan hier.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!