Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
sonnen introduceert alles-in-een-thuisbatterij sonnenCore

sonnen introduceert alles-in-een-thuisbatterij sonnenCore

sonnen heeft in Amerika de alles-in-een-thuisbatterij sonnenCore gepresenteerd. De nieuwe compacte, betaalbare batterijoplossing voor thuisgebruik is een uitbreiding van het premiumaanbod.

Het nieuwe product heeft tot doel de residentiële energieopslagmarkt uit te breiden en te leiden als een hoogwaardige, betaalbare thuisbatterijoptie voor ieder huis.

sonnenCore heeft een vermogen van 4.8 kilowatt en kan maximaal 10 kilowattuur stroom opslaan. Het product kan worden gecombineerd met nieuwe en bestaande zonnepaneelsystemen.

Het energieopslagsysteem maakt gebruik van kobaltvrije, recyclebare en lithium-ijzerfosfaatbatterijen die zijn ontworpen voor stationaire energieopslag en worden ondersteund door de fabrieksgarantie van 10 jaar en 10.000 oplaadcycli.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!