Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Staatsfonds Qatar investeert 125 miljoen dollar in Fluence
© Giovanni Gagliardi | Dreamstime.com

Staatsfonds Qatar investeert 125 miljoen dollar in Fluence

Fluence, leverancier van energieopslagoplossingen, heeft een definitieve overeenkomst gesloten met de Qatar Investment Authority (QIA). Het nationaal staatsfonds investeert 125 miljoen dollar in het bedrijf.

De voltooiing van de transactie is afhankelijk van onder meer wettelijke goedkeuringen.

Versnellen
Fluence is van plan de opbrengst te gebruiken om de ontwikkeling van zijn productaanbod, met name digitale producten, en de implementatie van bestaande producten in nieuwe wereldmarkten te versnellen.

AES en Siemens blijven overigens grootaandeelhouders in Fluence en behouden ook na de kapitaalinjectie ongeveer 44 procent van hun aandelen.

Investeringsfilosofie
QIA stelt dat de missie en het technologie-gedreven aanbod van Fluence overeenkomen met de investeringsfilosofie van het staatsfonds en aansluiten bij andere recente investeringen in groene technologie.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Centrica Business Solutions zoekt:

Channel Sales Manager EU/UK

Role Overview The primary role of the Channel Sales Manager is to identify, recruit and on-board new channel partners as well manage the ongoing relationship with existing channel partners within the territory to achieve sales and profit goals by...
Fulltime (40 uur) - Windsor
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!