Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Azelio en Svea Solar gaan samenwerken bij uitrol batterijen voor zonnepanelen
© SVEA Solar

Azelio en Svea Solar gaan samenwerken bij uitrol batterijen voor zonnepanelen

Azelio en Svea Solar hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend om projecten te ontwikkelen waarbij gebruik wordt gemaakt van Azelio’s energieopslagsysteem TES.POD gekoppeld aan zonnepanelen.

De samenwerking behelst ten minste 3 projecten in 2021, 5 projecten in 2022 en 10 projecten in 2023. In totaal gaat het om 8 megawattpiek geïnstalleerd zonnepaneelvermogen en meer dan 100 megawattuur aan gelijkwaardige opslagcapaciteit.

Grootste van Zweden
Svea Solar is de grootste pv-installateur van Zweden. Ter ondersteuning van de uitbreiding van zijn bedrijfsaanbod naar het energieopslagsegment in Zweden in het bijzonder en Europa in het algemeen, is een samenwerking gestart met Azelio.

Azelio’s opslagoplossing, TES.POD, slaat hernieuwbare energie op in gerecycled aluminium. De energie kan op verzoek worden geleverd als elektriciteit en warmte, tijdens de donkere uren en op momenten van de dag dat directe productie niet voldoende is.

Alle uren
‘Onze oplossingen vullen elkaar perfect aan, waardoor het gebruik van hernieuwbare energie voor alle uren van de dag wordt uitgebreid’, zegt Jonas Eklind, chief executive officer van Azelio.

‘Svea Solar leidt de energieverschuiving naar hernieuwbare zonne-energie in Scandinavië. Samen met Azelio zullen we met trots een superieure oplossing voor langdurige opslag aanbieden’, aldus Erik Martinson, chief executive officer van SVEA Solar.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Centrica Business Solutions zoekt:

Channel Sales Manager EU/UK

Role Overview The primary role of the Channel Sales Manager is to identify, recruit and on-board new channel partners as well manage the ongoing relationship with existing channel partners within the territory to achieve sales and profit goals by...
Fulltime (40 uur) - Windsor
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!