Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepaneelfabrikant Trina Solar stapt in energieopslag
© Trina Solar

Zonnepaneelfabrikant Trina Solar stapt in energieopslag

Zonnepaneelfabrikant Trina Solar gaat wereldwijd energieopslagsystemen aanbieden. De Chinese fabrikant richt hiertoe de nieuwe businessunit Trina Storage op, die onder meer in Europa actief wordt.

Trina Storage zal gebruik gaan maken van de bestaande toeleveringsketen van Trina Solar om zo veilige, robuuste en kosteneffectieve oplossingen te leveren. De energieopslagoplossingen van de businessunit zullen bestaan ​​uit hoogwaardige hardware, software en services. De energieopslagsystemen zullen bestaan uit lithium-ijzerfosfaatbatterijen en stroomconversiesystemen van tier 1-fabrikanten.

BVES
Trina Solar is in Duitsland direct lid geworden van brancheorganisatie Bundesverband Energiespeicher (BVES). Terry Chen, hoofd van de overzeese Storage Business bij Trina Solar: ‘We zullen de komende jaren een exponentiële groei zien in de hernieuwbare-energiesector naarmate de energiebehoefte toeneemt. Opslag is de enige oplossing die deze overgang effectief kan ondersteunen. Daarom hebben klanten een vertrouwde opslagleverancier met een grondige kennis van de energiesector nodig. Onze oplossingen zijn ideaal voor verschillende toepassingsscenario's zoals zonne-energie en opslag of standalone batterijsystemen om de netstabiliteit te verbeteren. Onze wereldwijde aanwezigheid in combinatie met lokale expertise stelt ons in staat dichter bij onze klanten te staan ​​en rekening te houden met hun specifieke en lokale behoeften.’

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!