Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Skoon Energy gaat samenwerken met Portable Electric
© Portable Eletric

Skoon Energy gaat samenwerken met Portable Electric

Het Rotterdamse bedrijf Skoon Energy gaat een strategische samenwerking aan met het Canadese bedrijf Portable Electric. Skoon Energy gaat de elektrische generatoren van het bedrijf in Europa vermarkten.

Portable Electric, gevestigd in Vancouver, is fabrikant van de VOLTstack e-Generator: een schoon alternatief voor traditionele gas- en dieselgeneratoren. Het bedrijf heeft zijn mobiele generatoren die werken op schone energie de afgelopen jaren onder meer ingezet bij filmopnamen in Hollywood. Het bedrijf heeft onlangs de nieuwste versie onthuld van zijn krachtigste elektrische generator tot nu toe: de VOLTstack 20k.

Neuron OS-platform
Als onderdeel van het partnerschap kunnen leveranciers en huurders van Sloons mobiele batterijen in Europa de VOLTstack e-generatoren van Portable Electric rechtstreeks kopen, huren of verkopen via het online- marktplaatsplatform van Skoon Energy.

Bovendien wordt het Neuron OS-platform van Portable Electric – waarmee eigenaren van VOLTstack-energiecentrales de looptijd en de CO2-uitstoot kunnen volgen en belangrijke meldingen kunnen ontvangen – geïntegreerd met het onlineportaal van Skoon Energy.

Datagestuurde inzichten
‘Met het indrukwekkende trackrecord van Portable Electric zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan de groei van beide bedrijven en de energietransitie als geheel. Ons onlineplatform voor schone, mobiele energie past goed bij de hoogwaardige producten van Portable Electric en voorziet de veelzijdige accu’s van Portable Electric van een softwareplatform voor eenvoudiger datagestuurde inzichten, operationeel beheer en commercialisering’, duidt Peter Paul van Voorst tot Voorst, chief executive officer en oprichter van Skoon Energy.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!