Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Amerikaans ministerie investeert 19 miljoen dollar in productie zeldzame aardmaterialen

Amerikaans ministerie investeert 19 miljoen dollar in productie zeldzame aardmaterialen

Het Amerikaanse Department of Energy (DOE) heeft 19 miljoen Amerikaanse dollar toegekend voor initiatieven en innovaties voor de productie van zeldzame aardmaterialen en kritische mineralen.

De productie van zeldzame aardelementen en cruciale mineralen is volgens het ministerie van vitaal belang voor de productie van batterijen, magneten en andere componenten die belangrijk zijn voor de uitrol van schone energie.

Importeren
Door aanhoudende tekorten in het binnenlandse aanbod, zijn de Verenigde Staten gedwongen om materialen te importeren, waardoor de productie van schone-energietechnologie volgens de overheid een groter risico op verstoring loopt.

Minister van Energie Jennifer M. Granholm: ‘Door in eigen land schone-energieproducten te maken, stellen we de toeleveringsketen veilig voor de innovatieve oplossingen die nodig zijn om tegen 2050 een netto 0 CO2-uitstoot te bereiken - en tegelijkertijd goedbetaalde banen te creëren in alle delen van Amerika.’

De projecten zullen worden beheerd door DOE’s Office of Fossil Energy's National Energy Technology Laboratory (NETL). Het Office of Fossil Energy (FE) financiert onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten om het risico en de kosten van geavanceerde fossiele-energietechnologieën te verminderen en het duurzame gebruik van de fossiele-energiebronnen van het land te bevorderen.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!