Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
EST-Floattech verwelkomt YARD ENERGY als mede-investeerder
© EST-Floattech

EST-Floattech verwelkomt YARD ENERGY als mede-investeerder

YARD ENERGY Investments heeft een aandelenbelang genomen in EST-Floattech, een Nederlands technologiebedrijf dat energieopslagsystemen ontwikkelt en levert voor maritieme toepassingen en mobiele landtoepassingen.

De lithium-ionbatterijsystemen van het bedrijf worden geïmplementeerd in volledig elektrische schepen, krachtige hybride toepassingen en sinds kort ook in combinatie met waterstoftechnologie.

Superjachten
In een tijd waarin verschillende energiebronoplossingen volop in ontwikkeling zijn, streeft EST-Floattech ernaar om samenwerkingen aan te gaan met andere belangrijke stakeholders zoals scheepswerven, systeemintegratoren, scheepseigenaren en kennisinstellingen. Het maritieme klantportfolio bestaat uit een breed scala van projecten waarin EST-Floattech zowel kleine als omvangrijke batterijsystemen levert in segmenten zoals superjachten, visserij, veerboten, binnenvaart, coasters, defensie- en werkschepen.

Op het gebied van de mobiele landapplicaties worden batterijsystemen geleverd voor onder meer toepassing in elektrische kranen. Beide afzetmarkten worden bediend vanuit het hoofdkantoor en productiecentrum in Hoofddorp en verkoopkantoren in Duitsland en Noorwegen. Met een trackrecord van 200 projecten behoort EST-Floattech tot een van de sterkste maritiemebatterijleveranciers wereldwijd.

Wind op land
YARD ENERGY is een van de grootste private ontwikkelaars en investeerders in windenergie in Nederland en heeft meer dan 400 megawatt aan wind-op-landprojecten gerealiseerd in Nederland, Finland en Polen. Naast zijn eigen gerealiseerde projecten investeert YARD ENERGY strategisch in bedrijven en projecten met een focus op de energietransitie.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!