Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Q CELLS lanceert nieuw modulair hybride energieopslagsysteem
© Q CELLS

Q CELLS lanceert nieuw modulair hybride energieopslagsysteem

Q CELLS heeft het volgende generatie energieopslagsysteem gelanceerd: de Q.HOME + ESS HYB-G3. Het product wordt aanvankelijk gelanceerd in Duitsland, maar zal later ook naar de Benelux komen.

De modulaire en schaalbare hybride batterijoplossing biedt eenvoudige installatie, snelle oplaadcycli, on- en off-grid parallel gebruik, een soepele bediening en esthetiek voor particuliere residentiële klanten en eigenaren van kleine bedrijven.

Van 3,1 tot 12,3 kilowattuur
De Q.HOME + ESS HYB-G3 zal de komende 12 maanden in verschillende Europese markten worden uitgerold als zowel een 1-fase- als 3-fase- oplossing. Duitsland zal de eerste markt zijn die dit nieuwe opslagsysteem verwelkomt, te weten in verschillende versies met een batterijcapaciteit van 3,1 kilowattuur, 6,1 kilowattuur, 9,2 kilowattuur en 12,3 kilowattuur.

Door dit modulaire ontwerp kunnen consumenten hun opslagcapaciteit naar behoefte vergroten. De Q.HOME + ESS HYB-G3 is ontworpen om de stap van zonne-energie naar zonne-energie + opslag gemakkelijker te maken.

Installeren in 30 minuten
Een getrainde installateur kan het opslagsysteem in 30 minuten installeren en de kleinste batterij - de 3,1 kilowattuur - heeft de juiste afmetingen om te voldoen aan de behoeften van de meeste huizen die al een zonnepaneelsysteem hebben. Voor meer capaciteit kan het systeem eenvoudig opschalen naar 6,1 kilowattuur, en zo verder tot maximaal 12,3 kilowattuur. Het hoogste nominaal vermogen van de omvormer voor het 3-fasensysteem is 15 kilowatt, wat aan de opslagbehoeften van de meeste kleine bedrijven voldoet.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!