Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs Energie 2021: Energy Storage Day vindt dit jaar plaats op 13 oktober

Vakbeurs Energie 2021: Energy Storage Day vindt dit jaar plaats op 13 oktober

Net als andere jaren vindt tijdens de vakbeurs Energie de Energy Storage Day plaats. Het congres wordt georganiseerd door beursorganisator 54events en Energy Storage NL en vindt plaats op woensdag 13 oktober.

Energy Storage NL wil bedrijven, kennisinstellingen, overheden en financiers op een betekenisvolle manier met elkaar verbinden, zodat er voor energieopslag duurzame businesscases ontstaan die een bijdrage leveren aan een succesvolle transitie naar schone, betrouwbare en betaalbare energie. Zoals elk jaar is ESNL ook dit jaar weer, voor de zesde keer op rij, aanwezig met een paviljoen met haar leden en een side-event.

Businesscase
Tijdens de Energy Storage Day 2021 wordt de businesscase van verschillende energieopslagtechnologieën belicht en wordt stilgestaan bij de verschillende toepassingen. 

Er wordt stilgestaan bij de markten, verdienmodellen en barrières in de businesscase van energieopslag. Zoals elk jaar worden hierbij inhoudelijke presentaties afgewisseld met pitches van de leden van Energy Storage NL die zich op de vakbeurs presenteren.

Op de beursvloer geven dit jaar Indutecc Renewable Solutions, CTS Nederland, JP-Energiesystemen, Delta21, SKOON (onder voorbehoud), Bredenoord, Elestor, Friday Energy en Ecovat acte de présence.

De vakbeurs Energie vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!