Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energy Storage NL en Ventolines werken aan modelovereenkomst cable pooling met energieopslag
© Alfen

Energy Storage NL en Ventolines werken aan modelovereenkomst cable pooling met energieopslag

Energy Storage NL en Ventolines hebben de handen ineengeslagen om samen een modelovereenkomst voor cable pooling van windmolens en zonnepanelen met energieopslag te faciliteren.

Ventolines heeft afgelopen april een modelovereenkomst gemaakt waarmee afspraken vastgelegd kunnen worden over het delen van een netaansluiting (cable pooling) tussen wind- en zonneparken. Die overeenkomst werd opgesteld in samenwerking met NWEA, Holland Solar en Energie Samen.

April 2022
De overeenkomst wordt nu uitgebreid met energieopslag, omdat batterijen in combinatie met een windpark of zonnepark veel waarde kunnen toevoegen.

Invest-NL, Energy Storage NL en Ventolines werken nu samen om de overeenkomst geschikt te maken voor wind, zon én opslag. De planning is om de overeenkomst in april 2022 gereed te hebben en publiek te maken.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!