Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Panasonic lanceert met EverVolt 2.0 nieuwe generatie thuisbatterij
© Panasonic

Panasonic lanceert met EverVolt 2.0 nieuwe generatie thuisbatterij

Panasonic heeft de nieuwe generatie van zijn thuisbatterij onthuld: de EverVolt 2.0. De batterij wordt geleverd in 2 varianten; met een energieopslagcapaciteit van 17,1 kilowattuur en 25,65 kilowattuur.

De nieuwe EverVolt 2.0 biedt een continu vermogen van 7,6 kilowatt off-grid en 9,6 kilowatt als hij aan het net gekoppeld is. Het systeem kan AC- en DC-gekoppeld zijn, waardoor het met zowel nieuwe als bestaande zonne-energiesystemen kan werken.

10 jaar garantie
EverVolt 2.0 bestaat uit 2 hoofdcomponenten: de op de vloer staande batterijbehuizing en een hybride slimme omvormer met 4 maximum power point trackers (mppt’s).

Andere kenmerken van de Panasonic EverVolt 2.0 Home Battery zijn onder meer een modulair ontwerp waarmee huiseigenaren hun energieopslagoplossing kunnen afstemmen op hun behoeften; tot 3 systemen kunnen op elkaar worden gestapeld om meer vermogen en energieopslagcapaciteit te verkrijgen; meerdere bedrijfsmodi, waaronder back-upmodus, residentiële modus, time-of-use-modus en aangepaste modi die kunnen worden ingesteld door de systeemeigenaar. Verder kan tot 12 kilowattpiek aan zonnepanelen gekoppeld worden aan de EverVolt-omvormer.

Als de batterij geïnstalleerd wordt door een gecertificeerde EverVolt-installateur kent de thuisbatterij een garantie van 10 jaar.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!