Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
GoodWe presenteert nieuw energieopslagsysteem op InterSolar München

GoodWe presenteert nieuw energieopslagsysteem op InterSolar München

Van 10 tot en met 12 juni is München weer het toneel van Europa’s grootste zonne-energiebeurs, de InterSolar. Omvormerfabrikant GoodWe presenteert een nieuw energieopslagsysteem op de beurs.

Naast het energieopslagsysteem worden drie nieuwe modellen omvormers van het bedrijf getoond.

Vanuit Nederland zullen op de InterSolar onder meer DSM, Eurotron, Victron en TULiPPS acte de présence geven. Het aantal Nederlandse standhouders is echter wel teruggelopen. Met elfhonderd exposanten en 44.000 bezoekers in drie dagen gaf de beursorganisatie vorig jaar aan redelijk tevreden te zijn – dit ondanks de forse krimp – maar een nieuwe krimp zal voor de beursorganisatie reden tot zorg zijn. Vooralsnog blijft het aantal exposanten (984 stuks) in ieder geval achter ten opzichte van vorig jaar.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!