Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Subsidieprogramma voor combinatie pv en opslagsystemen op Franse eilanden

Subsidieprogramma voor combinatie pv en opslagsystemen op Franse eilanden

Er komt een subsidieprogramma voor de combinatie van zon-pv en opslagsystemen op de Franse eilanden. Er is ruimte voor 25 tot 50 megawatt aan projecten, goed voor een markt van 100 megawatt.

Consultants van THEnergy stellen in een analyse dat het waarschijnlijk is dat meer dan 50 megawatt aan opslagprojecten gerealiseerd zal worden onder het programma. De tender, met de titel 'solar+storage' biedt ruimt aan projecten die tenminste 500 kilowatt aan opslagsystemen bevatten bij iedere megawatt zon-pv die geplaatst wordt. Het gaat Franse overzeese gebieden, eiland verspreid over de wereld die door Frankrijk bestuurd worden, zoals Nieuw-Caledonië of Martinique, maar ook om Corsica.

De opslagsystemen moeten op de eilanden de onbalans in het energienet opvangen en daarmee zogenaamde peakshaving mogelijk maken.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!