(foto: BYD)

Zonnepanelengroothandel SegenSolar neemt energieopslagsystemen BYD op in assortiment

Zonnepanelengroothandel SegenSolar heeft het energieopslagsystemen BYD opgenomen in het assortiment. BYD produceert accu-oplossingen voor alle toepassingsgebieden; van huishoudelijke tot commerciële toepassingen.

De accu's van BYD worden zowel in elektrische voertuigen als stationaire opslagsystemen gebruikt. Bij het opslaan van energie uit zonnepanelen concentreert BYD zich op de uiteenlopende eisen van on- en off-gridtoepassingen.

De B-Box HV is een echt hoogspanningsysteem dat van 6,4 tot 11,52 kilowattuur kan worden opgeschaald, bij een toekomstige firmware-update en bij goedkeuring compatibele omvormers is een capaciteitsuitbreiding tot 57,6 kilowattuur mogelijk.

De energieopslag is compatibel met de accu-omvormers van SMA en Kostal en daardoor geschikt voor achteraf inbouwen in bestaande installaties. Het systeem is door de modulaire accu-units en het gepatenteerde kabelloze insteeksysteem eenvoudig te installeren. BYD biedt een gegarandeerd vermogen gedurende 10 jaar voor een vermogen van meer dan 80 procent van de ‘nuttige’ capaciteit.

Shell koopt Duits energieopslagbedrijf sonnen

Utrechtse fabriek iwell geopend voor productie...

Energieprijs voor energieopslagconcept van...

Peter Molengraaf in raad van advies Ecovat

Tesla ziet verkoop energieopslag in 2018...

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!