Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
VARTA onthult nieuwe versie van energieopslagsysteem pulse neo
foto: VARTA

VARTA onthult nieuwe versie van energieopslagsysteem pulse neo

VARTA heeft tijdens Intersolar Europe en ees Europe in München de nieuwe versie van het energieopslagsysteem VARTA pulse neo gepresenteerd. De thuisbatterij heeft extra mogelijkheden gekregen.

Dankzij het nieuwe besturingssysteem biedt VARTA pulse neo tal van nieuwe functies, vooral voor gebruik in een slimme woning. VARTA-pulse en VARTA-pulse neo zijn beschikbaar in 2 varianten van 3,3 kilowattuur en 6,5 kilowattuur. 

Gordon Clements, general manager bij Varta Power & Energy, hierover: 'Dankzij het krachtige besturingssysteem kunnen afzonderlijke functies via een software-update continu worden toegevoegd, zonder dat dit ten koste gaat van de basisfuncties. Onze klanten kunnen op elk moment dus functies toevoegen, zoals een laadpunt voor een elektrische auto. Met andere woorden, nieuwe software-updates kunnen sneller en gemakkelijker worden geïnstalleerd en het opslagsysteem is uitgerust voor de toekomstige eisen van het Internet of Things.'

Het energieopslagsysteem kan in 30 minuten worden geïnstalleerd, dankzij een plug-en-playfaciliteit en kan worden gecombineerd met alle bronnen van groene stroom zoals zonnepanelen.