Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
sonnen introduceert sonnenNow: zonnepanelen, energieopslag en elektrische auto
© sonnen

sonnen introduceert sonnenNow: zonnepanelen, energieopslag en elektrische auto

Met sonnenNow breidt sonnen zijn aanbod als energieleverancier in Duitsland uit met een zonnepanelensysteem, de sonnenBatterie en sonnenDrive, een elektrische auto op abonnementsbasis.

Het pakket biedt volgens sonnen huishoudens een alles-in-eenoplossing voor 100 procent groen energieverbruik tegen een betaalbare prijs. Met sonnenNow is het eenvoudiger voor huishoudens om zelf elektriciteit te produceren en te consumeren, zonder extra investeringskosten.

Bovendien kunnen ze een abonnement nemen voor een elektrische auto en dus overstappen op elektrische mobiliteit zonder verplichtingen op lange termijn. Met het sonnenNow-pakket kunnen klanten een zonnepanelensysteem en een sonnenBatterie huren voor een maandelijkse vergoeding, in plaats van deze te moeten kopen. De maandelijkse vergoeding, inclusief alle elektriciteitskosten, is gelijk aan de bestaande elektriciteitsrekening; dat wil zeggen dat het huishouden dezelfde kosten maakt als voorheen. Een reden voor deze hoge kosteneffectiviteit is het feit dat sonnen de sonnenBatteries ook gebruikt voor zijn virtuele energiecentrale en daarom inkomsten kan genereren op de energiemarkt voor zijn klanten.

Bovendien kunnen klanten via sonnenDrive gebruikmaken van een elektrische auto. Het bijzondere aan sonnenDrive is de relatief korte contractperiode van 6 maanden. Dat is volgens het bedrijf een ideaal tijdsbestek om te proberen hoe elektrische mobiliteit in de levensstijl zou kunnen passen zonder verplichtingen op lange termijn te hoeven aangaan.