Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energy Storage Day: ‘Opslag van energie moet en kan beter’

Energy Storage Day: ‘Opslag van energie moet en kan beter’

Tijdens de Vakbeurs Energie – die plaatsvindt van 6 tot en met 8 oktober in de Bossche Brabanthallen – organiseert de FME de Energy Storage Day.

De dag staat in het teken van het vraagstuk hoe men in de toekomst grootschalige opslag van energie realiseert? De noodzaak en de ambitie om op dit gebied voortgang te maken is er wel degelijk, maar de dagelijkse praktijk wijst helaas anders uit. Waar liggen de huidige pijnpunten en – belangrijker nog – hoe kan men daar verandering in brengen?  

Dagvoorzitter en tevens programmadirecteur Cleantech bij FME Hans van der Spek: ‘Tijdens de bijeenkomsten willen we met cases, discussies en korte presentaties van innovaties bezoekers dan ook inspireren om in hun eigen organisatie verder aan de slag te gaan.’

Tijdens de Storage Day wordt ingezoomd op de kansen die energie opslag biedt, de ervaringen die inmiddels zijn opgedaan, de technologie die beschikbaar is en de belemmeringen voor grootschalige toepassing. Sprekers zijn onder andere Jillis Raadschelders, voorzitter van Energy Storage NL en Jos Blom, Innovation & Strategy Consultant bij Alliander. De Energy Storage vindt plaats op woensdag 7 oktober van 13.30 -16.00 uur.

De vakbeurs Energie vindt plaats op 6, 7 en 8 oktober 2015 in de Brabanthallen in Den Bosch.