Adverteren

Smart Storage Magazine is het enige onafhankelijke en Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij de (slimme) opslag van (duurzame) energie. Daarbij is er in het bijzonder aandacht voor de opslag van (zonne)stroom. Het is een uitgave van EG Media die halfjaarlijks (als inhechter van Solar Magazine) wordt verspreid in Nederland en Vlaanderen in een oplage van 15.000 exemplaren. Bovendien is er een online nieuwsportal met dagelijks het laatste nieuws en een maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Lezersprofiel

Smart Storage Magazine wordt verspreid onder ondernemers, beleidsmakers, politici, intermediairs, branchevertegenwoordigers, onderzoekers en onderwijsprofessionals. Maar ook bij bouwbedrijven, architecten, installatiebedrijven, agrariërs, (energie)adviesbureaus en machinebouwers. Het complete lezersprofiel kunt u in onze mediakit nalezen.

Mediakaart

Met een advertentie in Smart Storage Magazine bereikt u zeer gericht 15.000 beslissers die geïnteresseerd zijn in energieopslag. Klik hier om de mediakaart van Smart Storage Magazine te downloaden.

Partner of Ambassadeur worden

Als bedrijf, kennisinstituut, onderwijsinstelling of overheidsorgaan kunt u Partner of Ambassadeur worden van Smart Storage Magazine. De prijzen voor het Partner- en Ambassadeurspakket kunt u in onze mediakit nalezen. Als Partner of Ambassadeur ontvangt u diverse extra's, zoals opname in het fysieke Smart Storage Industry Register dat iedere editie in ons tijdschrift opgenomen wordt en opname in het online Smart Storage Industry Register op deze website.

Persberichten

Als u een interessant innovatieproject start of afrondt, producten introduceert of ander belangrijk nieuws heeft op het gebied van energieopslag; mail dan uw persbericht naar de redactie.

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!