Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Ecovat geeft voor 2,3 miljoen euro certificaten van aandelen uit via NPEX-effectenbeurs

Het Veghelse bedrijf ECOVAT geeft via de NPEX-effectenbeurs voor maximaal 2,3 miljoen euro aan certificaten van aandelen uit. Met de opbrengst financiert ECOVAT de te verwachten groei van de onderneming.

Energieopslagbedrijf Energy Vault wint World Changing Idea Award 2019

Energy Vault heeft bekendgemaakt dat het door Fast Company is geselecteerd als de winnaar van een van de prijzen voor World Changing Idea 2019. Het bedrijf biedt energieopslag middels betonblokken aan.

Zout als energieopslag: Vattenfall start proefproject bij warmtekrachtcentrale Berlijn

Vattenfall gaat samen met het Zweedse bedrijf SaltX Technology testen hoe wind- en zonne-energie in zout kan worden opgeslagen.

Nissan levert xStorage-opslagbatterijen voor woonwijk Voorhout

4YEF heeft 2 elektrische Nissans LEAF in ontvangst genomen voor gebruik als deelauto door bewoners van Hooghkamer. De huizen zijn voorzien van onder meer zonnepanelen, warmteopslag en een Nissan xStorage-batterij.

Nu in Smart Storage

Download vanaf 15 december 2018 de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!