Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

QuinteQ en Sobolt winnen Enpuls Challenge

QuinteQ en Sobolt zijn de winnaars van de Enpuls Challenge. Het eerste bedrijf is gespecialiseerd in energieopslag en het tweede in data over energie op basis van hittebeelden.

Energy Storage NL positief over aanpassing DEI+-regeling door minister Wiebes

Energy Storage NL is positief over de aanpassing door minister Wiebes van de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+). Hiermee komt er ruimte voor pilots met energieopslag.

Minister Wiebes past voorwaarden regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie aan

Minister Wiebes heeft de Tweede Kamer geïnformeerd dat hij voornemens is om meerjarige projecten binnen de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) voor een aantal onderdelen te faciliteren.

Siemens levert ’s werelds grootste opslagsysteem voor elektrothermische energie op

Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) heeft ’s werelds grootste opslagsysteem voor elektrothermische energie in bedrijf gesteld.

Nu in Smart Storage

Download vanaf 15 december 2018 de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!