Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

InterOffice eerste Vlaamse bedrijf dat batterijopslagsysteem in gebruik neemt

InterOffice slaat als eerste bedrijf in België de zonne-energie die het opwekt zelf op dankzij een nieuw batterijsysteem en met name in de avond uren gebruikt als de stroomprijs hoog is.

Energy Storage NL organiseert Energy Storage Day 2016

Tijdens de Energie Vakbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch vindt op 5 oktober de Energy Storage Day 2016 plaats. Deze wordt door de beursorganisatie georganiseerd in samenwerking met Energy Storage NL en de FME.

AES start bouw van 37,5 megawatt energieopslagsystemen voor energiebedrijf San Diego

AES gaat een energieopslagsysteem van 37,5 megawatt leveren aan het San Diego Gas & Electric Company (SDG&E). SDG&E bestaat sinds 1881 en bedient 3,3 miljoen klanten in de regio San Diego.

Volkswagen in gesprek met omvormerfabrikant SMA over energieopslag

Volkswagen is met de Duitse omvormerfabrikant in gesprek om mogelijkerwijs samen te gaan werken voor de energieopslagmarkt. De gesprekken zouden zich nog in een verkennende fase bevinden.

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!