Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

LG Chem gaat batterijproductie in Amerika en China uitbreiden

De Zuid-Koreaanse batterijfabrikant LG Chem gaat zijn batterijproductie in zowel Amerika als China verder uitbreiden. In Amerika gaat het om de fabriek in Holland (red. Michigan) die batterij voor e-auto’s levert.

DNV GL-consortium ontwikkelt framework voor buurtbatterij business cases

Een consortium onder leiding van DNV GL - met onder meer het Almeerse bedrijf Alfen - ontwikkelt een framework voor de business cases van grootschalige energieopslag, te weten buurtbatterijen.

Leclanché ziet projectenpijplijn groeien tot 450 megawattuur energieopslagsystemen

De Zwitserse fabrikanten van energieopslagsystemen Leclanché heeft zijn projectenpijplijn zien groeien tot 450 megawattuur. Dit blijkt uit het jaarverslag van het bedrijf.

Eneco: ‘In België iedere 3 dagen een nieuwe Tesla Powerwall geïnstalleerd’

De Belgische media zijn het er niet over eens: is de Tesla Powerwall een succes of niet? De Standaard is kritisch op de verkoopaantallen, terwijl diverse installatievakbladen juist positief zijn.

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!