Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Jos van der Burgt (DNV GL) over normering thuisbatterijen: ‘Voorlopig is een betrouwbare merknaam de enige houvast’

De lokale productie van elektriciteit groeit en de prijs van accupakketten daalt. Dit zijn 2 drijvende krachten achter de toename van de verkoop van thuisbatterijen in Nederland. Maar hoe weet men wat men koopt?

Kees Koolen (Lithium Werks): ‘De batterijenindustrie wordt een triljoenenmarkt’

In Twente dragen ze hem op handen, Kees Koolen, investeerder en ondernemer. Zijn bedrijf Lithium Werks, met hoofdkantoor in Hengelo, sloot onlangs een overeenkomst van 1,6 miljard euro voor een fabriek in China.

December 2018-editie Smart Storage Magazine verschenen

De nieuwste editie van Smart Storage Magazine (editie december 2018) is vandaag verschenen. Het tijdschrift is kosteloos als pdf te downloaden.

Amerika verdubbelt pijplijn energieopslag naar bijna 33 gigawatt

De pijplijn voor energieopslagprojecten in Amerika is dit jaar verdubbeld naar 32,9 gigawatt. Dit blijkt een nieuw rapport van Wood Mackenzie Power & Renewables en de Energy Storage Association (ESA).

Nu in Smart Storage

Download vanaf 15 december 2018 de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!