Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Energy Storage NL ontvouwt 10-puntenplan voor grootschalige energieopslag

Energy Storage NL, FME en NLingenieurs hebben tijdens de Energy Storage Day 2017 op de vakbeurs Energie hun visie gepresenteerd over de toekomst van grootschalige energieopslag.

Ecovat verhuist naar groter kantoor in Poort van Veghel

Een nieuwe locatie voor technologiebedrijf Ecovat. Het hoofdkantoor is per direct officieel gevestigd in de Poort van Veghel. Volgens Ecovat een stap in de groeistrategie van het bedrijf.

‘Energieopslag niet de hele oplossing voor wintermaanden’

Aart-Jan de Graaf,HAN-lector Meet- en Regeltechniek, pleit voor een bredere discussie over de mismatch tussen vraag en het aanbod van duurzame energie.'Energieopslag is een deel van de oplossing, maar niet de hele.'

Amerikaanse senator New Mexico vraagt om tax credit voor energieopslag

De Amerikaanse senator Martin Heinrich namens de staat New Mexico heeft gevraagd om de landelijk invoering van een Investment Tax Credit (ITC) voor energieopslag in de Verenigde Staten.

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!