Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Voormalige fabriek Solarworld wordt Europa’s grootste batterijfabriek

De oude fabriek voor zonnepanelen van Solarworld in Freiberg is gekocht door JT Energy Systems. Deze joint venture van de Duitse bedrijven Jungheinrich en Triathlon vestigt er de grootste batterijfabriek van Europa.

Markt voor thuisbatterijen groeit in Europa met 500 procent tot 2024

De markt voor residentiële opslagsystemen groeit in Europa met een percentage van 500 procent tot het jaar 2024. In dat kalenderjaar zal de geïnstalleerde residentiële opslagcapaciteit 6,6 gigawattuur bedragen.

Handelsoorlog Amerika-China: lithium-ionbatterijen definitief per 1 september belast met importheffing

Amerika gaat lithium-ionbatterijen uit China per 1 september definitief belasten met importheffingen. De maatregel geldt ook voor nikkel-cadmiumbatterijen en delen van loodzuurbatterijen.

StoredEnergy organiseert studietoer energieopslag

Start-up StoredEnergy organiseert op 18 oktober een studietoer energieopslag. Deze dag is bedoeld voor professionals uit het bedrijfsleven en beleidsmakers bij overheden.

Nu in Smart Storage

Download nu de juni 2019-editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!