Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Energie-Nederland: geef ruimte aan energieopslag in belang van duurzame en flexibele energiemarkt

Energie-Nederland, Engie, Fortum, Statkraft en Verbund hebben een coalitie gevormd met als doel het bevorderen van de ontwikkeling van flexibiliteitsdiensten en het creëren van een efficiënte en effectieve opslag.

Eerste battolyser voor elektriciteitsopslag en waterstofproductie in Groningen dankzij joint venture

Het Waddenfonds heeft aan Battolyser, een joint venture van TU Delft en Proton Ventures, 480.000 euro subsidie toegekend om een battolyser te realiseren naast de Magnum-centrale van Nuon in Eemshaven.

Juni 2018-editie Smart Storage Magazine verschenen

De nieuwste editie van Smart Storage Magazine (editie december 2017) is vrijdag verschenen en kent een groot aantal artikelen, waaronder interviews met Ecovat en Time Shift Energy Storage.

Shell investeert in energieopslagbedrijf Axiom Exergy R

Axiom Exergy heeft 7,6 miljoen dollar opgehaald voor de serie A-financiering. In totaal is er nu 12,5 miljoen dollar opgehaald. Onder meer SHell is ingestapt als investeerder.

Nu in Smart Storage

Download nu de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!