Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Amerika verdubbelt pijplijn energieopslag naar bijna 33 gigawatt

De pijplijn voor energieopslagprojecten in Amerika is dit jaar verdubbeld naar 32,9 gigawatt. Dit blijkt een nieuw rapport van Wood Mackenzie Power & Renewables en de Energy Storage Association (ESA).

sonnen lanceert voor TenneT grootste virtuele batterij

sonnen lanceert de grootste virtuele batterij die momenteel beschikbaar is en die uitsluitend bestaat uit individuele residentiële energieopslagsystemen. De batterij wordt ingezet voor netbeheerder Tennet.

Alfen levert opslagsysteem voor Green City windpark in Duitsland

Digital Energy Solutions, een joint venture van de BMW Group en de Viessmann Group, heeft Alfen geselecteerd voor de levering van een energieopslagsysteem dat is aangesloten op een Green City windpark in Duitsland.

VARTA plant batterijonderzoeksproject in Baden-Württemberg

De Duitse deelstaat Baden-Württemberg en de federale regering plannen een onderzoeksproject voor de productie van batterijcellen. De zogenaamde ‘DigiBattPro4.0’ zal worden gerealiseerd in samenwerking met VARTA.

Nu in Smart Storage

Download nu de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!