Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

StoredEnergy stapt met nieuw bedrijf Rent a Battery in batterijverhuur

Stored Energy verbreedt zijn activiteiten naar de verhuur van batterijen. Met het bedrijf Rent a Battery verzorgt het bedrijf via rentabattery.nl tijdelijke mobiele energieopslag voor evenementen.

ENGIE en Umicore in België plaatsen 48 gebruikte batterijen bij Umicore

ENGIE en Umicore hebben het eerste industriële ‘second life’-batterijsysteem ingehuldigd op de locatie van Umicore in Olen. Het systeem bestaat uit 48 gebruikte batterijen, afkomstig van elektrische auto’s.

BNG Duurzaamheidsfonds investeert in energieopslagfabrikant iwell

De 10e financiering van het BNG Duurzaamheidsfonds wordt verstrekt aan iwell. Het bedrijf uit Utrecht gebruikt de financiering om het batterijsysteem Cube in een leaseoplossing aan te gaan bieden.

Fondsvoorwaarden Cleantechfonds Brabant verbreed naar energieopslag

De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) gaat de fondsvoorwaarden van het Cleantechfonds verbreden naar energieopslag. Het investeringsfonds helpt bedrijven met kapitaal en professionele ondersteuning.

Nu in Smart Storage

Download nu de juni 2019-editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!