Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Vakbeurs Energie organiseert op 11 oktober Energy Storage Day 2017

Net als afgelopen kalenderjaar slaan de Vakbeurs Energie en Energy Storage NL de handen ineen voor de organisatie van de Energy Storage Day. Dit jaar vindt deze plaats op woensdag 11 oktober 2017.

Gasunie treedt toe tot energieopslagconsortium North Sea Wind Power Hub

Het North Sea Wind Power Hub-consortium, dat tot nu toe bestond uit het Nederlandse TenneT, het Deense Energinet.dk en het Duitse TenneT TSO wordt uitgebreid met Gasunie.

BYD levert eerste thuisbatterij uit in Duitsland

BYD heeft het eerste exemplaar van zijn energieopslagsysteem geïnstalleerd in Duitsland. De Duitse installatie die geplaatst heeft bestaat uit 9 modules en heeft de mogelijk om 11,52 kilowattuur stroom op te slaan.

TenneT, IBM en Vandebron winnen ICT milieu-award met energieopslag

TenneT, IBM en Vandebron hebben met de inzet van batterijen om stroom op te slaan de ICT milieu-award gewonnen. De decentrale oplossing die ze bedacht hebben, maakt gebruik van blockchaintechnologie.

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!