Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

December 2017-editie Smart Storage Magazine verschenen

De nieuwste editie van Smart Storage Magazine (editie december 2017) is vrijdag verschenen en kent een aantal primeurs, onder meer over Nederlandse exportkansen voor energieopslag.

Alfen opent energieopslagsysteem van 1,2 megawattuur bij zonnepark Tsjechië

Global en Alfen hebben het eerste grootschalige energieopslagsysteem in Tsjechië in gebruik genomen. Bij zonnepark Prakšice is een batterijsysteem met een capaciteit van 1,2 megawattuur geplaatst.

Proefproject Gridflex neemt 25 zoutbatterijen in gebruik

In Heeten (Overijssel) is de eerste Nederlandse pilot gestart om een lokale en duurzame energiemarkt op te zetten. Het project kent onder meer 25 zoutbatterijen voor energieopslag.

Batterij voor Eindhovense flat: ‘Opslag al rendabel voor 120.000 appartementencomplexen’

Bewoners van een appartementencomplex aan de Kardinaal de Jongweg in Eindhoven hebben gezamenlijke meerdere thuisbatterijen en zonnepanelen in gebruik genomen.

Nu in Smart Storage

De vierde editie van Smart Storage Magazine verschijnt 15 december!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!