Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Eerste fysieke mijlpaal energieopslagsysteem Nieuw Reijerwaard

De eerste zichtbare stap naar een duurzaam energiesysteem is afgelopen maand gezet op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard met de ingebruikname van een slimme batterij.

EDF maakt energieopslagplan bekend om in 2035 Europees leider te zijn

EDF, Frankrijks grootste elektriciteitsbedrijf en het tweede energiebedrijf van Europa, heeft een plan gepresenteerd om in 2035 Europa’s marktleider op het gebied van energieopslag te zijn.

Nissan voorziet 33 woningen Voorhout van thuisbatterij voor opslag zonnestroom

Nissan gaat deze zomer in Voorhout 33 woningen voorzien van een xStorage-thuisbatterij voor de opslag van zonne-energie. Daarmee start de autofabrikant daadwerkelijk in Nederland met de verkoop van energieopslag.

Amerikaanse Energy Storage Association: impact importheffingen verwaarloosbaar, maar wel zorgelijk

De Amerikaanse Energy Storage Association (ESA) gaat er vooralsnog vanuit dat de opname van Chinese batterijcomponenten in de importheffingenlijst van Trump een verwaarloosbaar effect zullen hebben.

Nu in Smart Storage

Download nu de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!