Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

BMW, Northvolt en Umicore gaan batterijen auto’s gebruiken voor energieopslag

BMW, Northvolt en Umicore hebben een consortium gevormd om samen batterijcellen voor elektrische voertuigen in Europa te gaan verzorgen. Ze willen onder meer tweedehandsbatterijen gebruiken voor energieopslag.

Duits ACI helpt Bolivia met winnen lithium voor batterijen

Het Duitse ACI Systems Alemania (ACISA) heeft een overeenkomst gesloten met het Boliviaanse staatsbedrijf Yacimientos de Litio Bolivianos (YLB) om samen lithium te gaan winnen in Salar de Uyuni in Zuidwest-Bolivia.

Nederlands Lithium Werks investeert 1,6 miljard euro in Chinese batterijenfabriek

Het Nederlandse energieopslagbedrijf Lithium Werks investeert de komende jaren 1,6 miljard euro in de realisatie van een batterijenfabriek in China.

Solaredge koopt meerderheidsbelang energieopslagbedrijf Kokam

SolarEdge heeft aangekondigd dat het definitieve overeenkomsten gesloten heeft om een belangrijk aandeel in Kokam; een leverancier van lithium-ionbatterijcellen, batterijen en oplossingen voor energieopslag.

Nu in Smart Storage

Download nu de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!