Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Alfen realiseert energieopslagsysteem voor Nigeriaanse cacaofabriek

Alfen realiseert een grote duurzame energie-installatie voor de cacaofabriek van Theobroma in Nigeria. Het systeem combineert zonne-energie, bio-energie uit cacaoschillen en batterijopslag.

VolkerWessels iCity voorziet nieuwbouwappartementen Eindhoven-Strijp S van energieopslag

VolkerWessels iCity voorziet de nieuwbouwappartementen op Eindhoven-Strijp S van energieopslag. Blok 61 is een appartementencomplex met intelligente en vrijwel energieneutrale lofts.

Softwareleverancier energieopslag Greensmith overgenomen door Finnen

Het Finse Wärtsilä heeft Greensmith Energy Management Systems overgenomen; het bedrijf dat een van de marktleiders is in softwarepakketten voor energieopslagsystemen.

Amerikaans windtestinstituut start batterijpilot met SMA

Het Amerikaanse National Wind Technology Center – dat onderdeel is van het van het National Renewable Energy Laboratory (NREL) – is samen met SMA een batterijpilot gestart.

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!