Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Verkenning opslag van duurzaam opgewekte energie in gasvelden

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) bundelen Liandon, NAM en TNO hun krachten om te kijken in hoeverre het opslaan van duurzaam opgewekte energie in gasvelden technisch haalbaar is.

Vlaamse netbeheerder Elia neemt 140 Tesla-batterijen (18 megawatt) in gebruik

De Vlaamse beheerder van het hoogspanningsnet Elia heeft 140 Tesla-batterijen, goed voor 18 megawatt vermogen, officieel in gebruik genomen. Deze batterijen zijn ingeschakeld in de primaire reserve.

ADO Den Haag neemt energieopslagsysteem in gebruik

ADO Den Haag heeft bij zijn Cars Jeans Stadion een energieopslagsysteem in gebruik genomen. Het is onderdeel van een lokaal smart grid.

sonnen en LG Chem in Duitsland marktleider in thuisbatterijen

sonnen en LG Chem waren in 2017 volgens EuPD Research de marktleider in de Duitse energieopslagmarkt voor thuisbatterijen. sonnen behaalde een marktaandeel van 21 procent, LG Chem van 18 procent.

Nu in Smart Storage

Download nu de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!