Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u Smart Storage in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door Smart Storage te whitelisten.

×

Elestor koopt FlowBox-project: grootste waterstofbromide-flowbatterij wordt in Nederland gebouwd

Elestor koopt het FlowBox-project van het Franse Areva. Binnen het project wordt een prototype waterstofbromide-flowbatterij met een opslagcapaciteit van 900 kilowattuur ontwikkeld en gebouwd.

Oost NL eist lening terug van Lithium Werks na afblazen campusplannen

Oost NL verstrekte vanuit 3 fondsen een lening aan Lithium Werks. Oost NL hanteert het uitgangspunt dat, nu Lithium Werks zijn campusplannen afblaast, de lening zo snel mogelijk volledig wordt terugbetaald.

Lithium Werks trekt plannen voor onderzoekscampus in Twente terug

Batterij- en energieopslagbedrijf Lithium Werks trekt de plannen voor een onderzoekscampus in Twente terug. Topman Kees Koolen treedt af en richt het bedrijf Koolen Industries op.

ATEPS levert buurtbatterij voor INTERFLEX-project Enexis

Op Strijp-S zijn 13 laadpalen geïnstalleerd. 7 bevinden zich op de eerste verdieping van parkeergarage Om de hoek, de overige staan op de Philitelaan. Naast de parkeergarage is een buurtbatterij van ATEPS geplaatst.

Nu in Smart Storage

Download vanaf 15 december 2018 de nieuwste editie van het tijdschrift!

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!