Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Smart Storage Magazine lanceert volledig nieuwe website
© Dé Duurzame Uitgeverij

Smart Storage Magazine lanceert volledig nieuwe website

Smart Storage Magazine heeft zijn vernieuwde website gelanceerd. Daarmee is het multimediale platform over energieopslag, dat op zijn website in 2019 ruim 80.000 unieke bezoekers verwelkomde,klaar voor nieuwe groei.

Op de website van Smart Storage Magazine wordt dagelijks over actualiteiten geblogd en is onder meer het Smart Storage Register te raadplegen. Dit is een database waarin bezoekers het aanbod van energieopslagbedrijven, -producten en -diensten kunnen vinden.

Maandelijkse nieuwsbrief
Met de ‘Storageflits’ is er een maandelijkse nieuwsbrief die inmiddels 4.321 abonnees telt. Hierin worden de spelers in de opslagmarkt voorzien van een ‘round up’ van nieuwsfeiten die ze niet mogen missen. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan hier.

‘Zonne-energie was de aardbeving, energieopslag is de tsunami.’ Dat stelt Marco de Jonge Baas, hoofdredacteur van Smart Storage Magazine. ‘Gedurende de komende jaren zullen, in lijn met onze investeringen in onze online-activiteiten, de frequentie, omvang en oplage van ons blad dat in print en digitaal verschijnt gestaag groeien. We zetten dus de weg in om het succes van onze zusterpublicatie Solar Magazine evenaren. Daarbij bouwen we tevens voort op de kracht van solarmagazine.nl dat alleen al het afgelopen kalenderjaar 3,5 miljoen lezers wist te bereiken met zo’n 2,8 miljoen unieke bezoekers.’

Persberichten en vacatures
Bedrijven die met een bedrijfsprofiel opgenomen zijn in het Smart Storage Register kunnen onder meer onbeperkt vacatures plaatsen. Aanmelden voor opname in dit Smart Storage Register kan hier.

Persberichten over energieopslag kunnen per e-mail worden toegezonden aan het redactieteam.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!