Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Enphase Energy presenteert thuisbatterij Encharge 3
© Enphase

Enphase Energy presenteert thuisbatterij Encharge 3

Enphase Energy presenteert de nieuwste generatie thuisbatterijen: de Encharge 3 met een capaciteit van 3,5 kilowattuur. De thuisbatterij is deze maand te zien tijdens de vakbeurs Solar Solutions International.

Energietechnologiebedrijf en micro-omvormerfabrikant Enphase Energy presenteert tijdens de vakbeurs Solar Solutions International de nieuwste generatie thuisbatterijen: de Encharge 3 met een capaciteit van 3,5 kilowattuur.

Zonne-energie
Enphase Energy startte 3 jaar geleden in de Benelux met de verkoop van zijn AC-batterijoplossing. Ook de nieuwe AC-batterij Encharge 3 van Enphase is een onderdeel van de Enphase Home Energy Solution, een geïntegreerde oplossing die zonne-energie, energiebeheersing en opslag combineert.

Lees het volledige artikel hier op SolarMagazine.nl...

Nu in Smart Storage Magazine

December 2019

Jillis Raadschelders (Energy Storage NL): ‘Het hele systeem moet om’ Optimalisatie grootschalige electrochemische energieopslag: ‘Verbetering realiseer je in het hart van de batterij: de elektrode’ Column Energy...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!