Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tesla wil batterijfabriek Roadrunner bouwen in Californië
© Tesla

Tesla wil batterijfabriek Roadrunner bouwen in Californië

Tesla is voornemens een onderzoeks- en productiefaciliteit voor batterijen te bouwen in Fremont in de Amerikaanse staat Californië. De fabriek staat bij het stadsbestuur bekend als het project ‘Roadrunner’.

Tesla, dat momenteel een ‘kleinschalige’ batterijfabriek heeft in Fremont, heeft goedkeuring van het stadsbestuur aangevraagd om een ​​uitgebreide batterijfabriek te bouwen. De bouw van het project, inclusief de installatie van alle productieapparatuur, kan in ongeveer 3 maanden worden voltooid.

470 werknemers
Het aantal werknemers dat aan de faciliteit wordt toegewezen, zal in totaal 470 zijn, waarvan 400 ‘werkzaam in ploegen, zodat er op elk moment, de hele dag en elke dag 100 werknemers bij de productie en productieactiviteiten werken’.

Chief executive officer Elon Musk zei eerder deze maand dat op 15 september een rondleiding zal worden gegeven door Tesla's productielocatie van batterijcellen, de voorlopige datum voor wat de autofabrikant Battery Day heeft genoemd.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!