Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
LS Power neemt energieopslagsysteem van 250 megawatt in gebruik

LS Power neemt energieopslagsysteem van 250 megawatt in gebruik

Het volgens LS Power grootste energieopslagproject ter wereld is operationeel: de Gateway Energy Storage. Het energieopslagsysteem van 250 megawatt is gelegen in de East Otay Mesa-gemeenschap in San Diego County.

Het project verbetert de betrouwbaarheid van het stroomnet en verlaagt de energiekosten voor klanten. Gateway levert zo een waardevolle bron voor energieverbruikers, nutsbedrijven en andere stakeholders in heel Californië.

De California Public Utilities Commission tekende eerder aangekondigde nutscontracten voor bijna 1,2 gigawatt aan batterijopslagcapaciteit, die naar verwachting in augustus volgend jaar in gebruik zal zijn. De stemming van de commissie komt minder dan 2 weken nadat de Californische netbeheerder stroomuitschakelingen, die miljoenen mensen in het duister zetten tijdens een recordhittegolf, had opgelegd.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2020

Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen lithium-ionbatterijen in de maak: ‘Ook het bedrijfsleven wil weten wat mag en niet mag’ Professor Philip de Goey: ‘Metaalpoeder is een veelbelovend circulair medium voor energieopslag’...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!