Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Webinar Energy Storage NL en Dutch Power toont potentie mobiele energieopslag als alternatief voor netverzwaring
© Energy Storage NL

Webinar Energy Storage NL en Dutch Power toont potentie mobiele energieopslag als alternatief voor netverzwaring

Energy Storage NL en Dutch Power organiseerden onlangs een webinar over mobiele energieopslagsystemen. Er werd onder meer stilgestaan bij de vraag of het een oplossing is voor het volle stroomnetwerk.

Het antwoord is ja, volgens de 2 organisatoren. De pieken van de elektriciteitsbehoefte kunnen tijdelijk duurzaam, rendabel en snel opgelost worden door middel van flexibele mobiele opslag.

Het webinar bespreekt de techniek en de praktische toepassing met klanten, netwerkbedrijven en leveranciers. Samen schetsen de organisatoren het grote plaatje, reflecteren op de uitdagingen en bespreken hoe mobiele opslagsystemen de netinfrastructuur tijdelijk kunnen ontlasten.

Nu in Smart Storage Magazine

December 2020

EHBI Group ontwikkelt en implementeert 320 kilowattuur batterij in 8 weken: na vallen en opstaan Marker Wadden-eiland toch offgrid Sandeep Unnikrishnan: ‘LionVolt gaat de markt op zijn kop zetten met disruptieve solid state...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!