Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
ATEPS Nederland overgenomen door Exide Technologies

ATEPS Nederland overgenomen door Exide Technologies

Het Nederlandse energieopslagbedrijf ATEPS Nederland – onder meer bekend van de uitrol van buurtbatterijen – is overgenomen door Exide Technologies.

‘Ons klantenbestand is de afgelopen jaren flink gegroeid en we hebben een enorme groei doorgemaakt’, duiden chief executive officer Jeroen van Hapert en chief technology officer Jos Theuns. ‘Door deel uit te maken van een wereldleider als Exide kunnen we deze groei voortzetten. Exide Technologies is een wereldwijde leverancier van batterijsystemen voor de automobiel- en industriële markt. Met Exide Technologies aan onze zijde kunnen we onze ambities als strategisch leider in de wereld van energieopslag versnellen.’

12 fabrieken
Met 2 R&D-faciliteiten, 9 productiefabrieken en 3 recyclingfabrieken in Europa zet Exide zich in voor engineering, productie en recycling van energieopslagoplossingen voor de (automotive) industrie. Batterijen van de fabrikant vinden onder meer hun weg naar auto’s, heftrucks, boten, zware voertuigen, golfkarren, powersports en gazon- en tuingereedschap.

Het bedrijf behaalde in het boekjaar 2021 een omzet van 1,3 miljard euro.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!