Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wereldwijde investeringen in smart grids verdubbbelen tot en met 2018
(foto: 3M)

Wereldwijde investeringen in smart grids verdubbbelen tot en met 2018

Wereldwijd werd er afgelopen kalenderjaar 13,9 miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van smart grids, ook wel bekend als intelligente energienetten.

Volgens Bloomberg New Energy Finance een toename van zeven procent. Amerika was absolute koploper met een investering van 4,3 miljard dollar, gevolgd door China met een investering van 3,2 miljard dollar. Opvallend was dat in China de investeringen daarmee toenamen, terwijl ze in Amerika daalden. Ondanks een groot aantal innovatieprojecten bleef Europa achter met een investering van 1,4 miljard dollar. Bloomberg voorspelt dat de investeringen in smart grids in 2018 gegroeid zullen zijn naar een niveau van 25,2 miljard dollar, nagenoeg een verdubbeling ten opzichte van 2012.

Nu in Smart Storage Magazine

Juni 2021

Liander verwelkomt aansluitvoorwaarden batterijen in netcode: ‘Opslag essentieel voor net van de toekomst, goede afspraken over omgang ook’ Pavol Bauer van TU Delft: ‘Elektrificatie mobiliteit vraagt om nieuwe generatie hybride...
Vacatures
Meld u nu aan! zoekt:

Uw vacature hier?

Als uw bedrijf opgenomen is in het Smart Storage Register  kunt u kosteloos vacatures laten plaatsen door Smart Storage Magazine. 
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Smart Storage Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!