Smart Storage Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!
EG Media lanceert multimediaal platform over energieopslag
(foto: EG Media)

EG Media lanceert multimediaal platform over energieopslag

De duurzame uitgeverij EG Media lanceert Smart Storage Magazine. Dit multimediale platform bestaat uit een vaktijdschrift, een online nieuwsportal en een e-mailnieuwsbrief.

Smart Storage Magazine is het enige onafhankelijke en Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij de (slimme) opslag van (duurzame) energie. Daarbij is er in het bijzonder aandacht voor de opslag van (zonne)stroom. Smart Storage Magazine is een offline en online nieuws- en opiniemedium. In het vakblad vindt men ieder half jaar uitgebreide nieuws- en achtergrondartikelen (noot: het vakblad wordt meegezonden met de juni- en december-editie van Solar Magazine). De website biedt met een dagelijkse nieuwsrubriek en maandelijkse nieuwsbrief de meest actuele marktinformatie.

Smart Storage Magazine richt zich met haar magazine, website en nieuwsbrief onder meer op de volgende doelgroepen:

  • energiesector: van adviseurs, netbeheerders en energiebedrijven tot bedrijven actief in smart grids en energieopslag;
  • high tech industrie: bedrijven behorend tot de maakindustrie, waaronder producenten en ontwikkelaars van opslagsystemen;
  • solar industrie: van materiaal-, omvormer-, cel-, module- en productiemachinefabrikanten tot groothandels, importeurs en andere leveranciers;
  • bouw- en installatiesector: bouwbedrijven, installatiebedrijven, projectontwikkelaars en architectenbureaus.

Smart Storage Magazine is binnen Nederland het eerste vakmedium dat zich volledig toelegt op energieopslag. Daarbij wordt cross-sectoraal en multimediaal gecommuniceerd. Van overheid tot bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen. Voor geïnteresseerden die het eerste volledige en officiële nummer van Smart Magazine dat in juni verschijnt niet willen missen, bestaat de mogelijkheid om via de website een abonnement op het vaktijdschrift af te sluiten.

De duurzame uitgeverij EG Media is de maker van diverse vaktijdschriften, gespecialiseerd in het segment van duurzame energie. Naast Smart Storage Magazine geeft EG Media onder meer een vaktijdschrift uit over zonne-energie onder de naam Solar Magazine, een vaktijdschrift over elektrisch rijden en smart grids onder de naam Smart E-Mobility en een vaktijdschrift over led-verlichting onder de naam LED Magazine.