(foto: Provincie Gelderland)

Gelderland reikt 300e Groeiversneller uit aan energieopslagbedrijf

Gedeputeerde Michiel Scheffer heeft de 300e voucher uitgereikt aan de ‘groene’ batterijen van het Arnhemse Wattsun. Wattsun Pop-up Power ontwikkelt een batterij om duurzame energie bij de gebruiker te brengen.

Dit kan op iedere plek zijn. Door de Wattsun op te laden met groene netstroom of zonnepanelen wordt het milieu zo min mogelijk belast. Met een voucher van De Groeiversneller schakelt Wattsun een expert in op het gebied van marketing, PR en communicatie. Met deze expert ontwikkelen ze het product door.

De Groeiversneller is er voor Gelderse ondernemers die willen groeien. Bijvoorbeeld start-ups of mkb-ondernemingen die willen doorgroeien. Inmiddels zijn er bijna 650 groeiplannen ingediend en met ondernemers besproken. Elke ondernemer bespreekt zijn of haar vervolgstappen met ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Soms is daarbij financiële ondersteuning nodig. Bart Hendriks van Wattsun: ‘Als startend bedrijf hebben we beperkte financiële middelen. De voucher helpt ons om in een vroege fase voor te bereiden op de toekomst. Dat maakt onze slagingskans een stuk groter.’

De Groeiversneller biedt vouchers tot maximaal 10.000 euro. Een kennisvoucher kan de ondernemer zelf besteden bij een expert in productontwikkeling of marketing.

Ecovat geeft voor 2,3 miljoen euro certificaten...

Energieopslagbedrijf Energy Vault wint World...

Zout als energieopslag: Vattenfall start...

Nissan levert xStorage-opslagbatterijen voor...

Stichting DOEN investeert in opschaling van...

Smart Storage Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Smart Storage Register, meld uw bedrijf ook aan!